2016. szeptember 30., péntek

Búcsúznak Laci és társai

A Laci te, hallod-e… műhelytábor alkotásaiból álló sorozatunkat augusztus eleje óta közöljük, amit szeptember végére sikerült be is fejezni. "Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, / Még zöldel a nyárfa az ablak előtt", de már sárgák, narancsok, vörösek, barnák indulnak átszínezni körülöttünk a világot. Búcsúzunk hát a nyártól, és vele nyári táborunktól, azzal a gyermeki funkcióörömmel, amit az önfeledt játék és együttlét, sok beszélgetés adott, s amiből a megszületett művek őriznek valamit. Mint a napon érett gyümölcs, a napfény ízét. Jó volt érlelődni, együtt veletek.
Búcsúzunk az egész csapat nevében, akik akár a táborban, akár az azt követő alkotó folyamatban velünk voltak. A tábori kiadvány pdf-változatát a szerzők beleegyezésével ezennel közzétesszük,  ITT  megtaláljátok. 
Létrehoztunk az Író Cimborák blogon egy Műhelytábor oldalt, ahol a kiadvány és néhány alapinformáció szintén megtalálható. Azzal a reménységgel, hogy ez az első bejegyzés évről évre bővülni fog új tábori anyagokkal.
 
Köszönjük minden résztvevőnek az együttműködést, átadjuk a stafétát az "Októberi faggató" szerkesztőinek, Csík Mónikának és Turbuly Lillának.

Áldott, szép őszi napokat kívánnak a tábor szervezői és a szerkesztők:
Bódi Kati, Miklya Luzsányi Mónika, Miklya Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése