2018. április 9., hétfő

NAFTA - A TÜNDÉRKERESZTANYA VÁLASZOL


Kolbászkerítés vagy mézeskalácslakás-program? Ön melyiket valósítja majd meg országunk égetően fontos fejlesztései közül?
Mézeskalács-kerítés, sőt, mézeskalács-ház, ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Kemence, sütőlapát, Jancsi és Juliska. Nem kérünk az újmódi, húsmentes kolbászokból!

Mit gondol a mindennapos álmodozás általános és középiskolai tantervi bevezetéséről? 
Jancsi és Juliska bizony jobban tenné, ha nem holmi kispárnákon henteregne, hanem fogná szépen a morzsákat, szétszórná az erdei ösvényen, és betérne a mézeskalács-házunkba, ahogy illik. Piroska az iskolapadban? Csipkerózsika az okostábla előtt? Hogy az analfabéta farkas betűvetést tanuljon, a hét törpe pedig esélyegyenlőséget kíván? Még mit nem! Vissza a régi törvényeket, nem kérünk a reformokból. Menjen szépen vissza mindenki a meséjébe, álljon vissza a rend!

Mit gondol az alapálom bevezetésének lehetőségéről?
Oktatásügyi referensünk, a szép és gonosz mostoha kidolgozta már erre vonatkozó javaslatait. Támogatjuk az alapálmot, de kizárólag üvegkoporsóban.

Ön szerint legalizálható a szóviccbűnözés?
A NAFTA azonnal betiltaná a szóviccbűnözést, miután megválasztották, valamint az idegen eredetű szavak használatát is. Le Cinderellával, éljen Csipkerózsika!

Mi a véleménye az Üveghegy-hatásról?
Örülünk neki! Átlátszó dolgokat akarunk Fantázia birodalmába. Szeretjük az átlátszó hegyeket, tengereket, üvegkoporsókat és tükröket is, amennyiben nem az Üveghegyen túliak importhomokjából készül. Fantáziabeli homokból fantáziabeli átlátszóságot kívánunk a nemzetnek.

 Hogy viszonyul a Házi Varázsigehasználók 13. havi füstöléséhez?
Ősapáink naptárában 12 volt a hónapok száma, míg a legvénebb boszorkány vissza tud emlékezni. Nem kérünk az újfajta, 13 hónapos naptárakból. A füstölés pedig mindig is a boszorkányok dolga volt, nincs szükség arra, hogy a tapasztalat nélküli laikusok otthonukban füstöljenek. Mi kifüstölünk mindenkit, aki nem ide való, még ki is seprűzzük, ha kell.

Megvalósítható az ön által képviselt párt ciklusa alatt, hogy Fantázia is eljusson az űrbe?
Nem hagyjuk el szép hazánkat holmi zöld emberkék kedvéért. És idegenbe szakadt boszorkányfiainknak, lányinknak is azt üzenjük: ne ábrándozzatok ti más bolygókról, messzi vidékekről, térjetek haza otthonotokba, ahol tisztán csörgedez a patak, recsegnek a fák, és repkednek a boszorkányok.


Vasorrú Bába és Tündérkeresztanya, NAFTA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése