2018. április 6., péntek

CSÍÍÍZ - Interjú La Katkával, a LIN képviselőjelöltjével


 Mint tudatos fantázialény, bizonyára ön is tisztában van vele, hogy a választási ígéretek néha olyanok... Olyanok.

Mai interjúnkban a LIN (Legyen Inkább Nevetés – a szerk.) párt képviseletében La Katkát, a párt jókedvű szóvivőjét kérdeztük. Íme, a villáminterjú, vágás és változtatás nélkül:



Kolbászkerítés vagy mézeskalácslakás-program? Ön melyiket valósítja majd meg országunk égetően fontos fejlesztései közül? És mit tesz, ha odaég?

 - Egyértelmű, nem? Hogy Önnek nem az? Hát mondja ki kérem, hogy mÉÉÉÉz, aztán rögtön azt, hogy kOOOl – bÁÁÁSz. Melyik esetben jut eszébe a nevetÉÉÉs, és melyikben a döbbent csOOOdÁÁÁlkOOOOzÁÁÁs? Na ugye. Mondtam, hogy egyértelmű. Mézeskalács, természetesen.

Mit gondol a mindennapos álmodozás általános és középiskolai tantervi bevezetéséről? Hogy teremti meg ennek ideális feltételeit, hogy egy diák se maradjon színes tinták és anatómiailag megfelelően alátámasztó, megymaggal tömött kispárna, esetleg moszkvicssluszkulcs nélkül?

- Az a kérdés, tisztelt hölgyem, hogy mennyi ideje van. Adhatok kétnapos, kétórás, és felárral, mert így a legnehezebb – csak vicc volt, haha - , kétperces választ is. Tehát. Mint ahogy Ön bizonyára pontosan tudja, az ilyen interjúkat megelőző kutatásaiból, Programunk alapvető része az álmodozás. A más világokba révedés, a dolgok más színben való meglátása.  Nem tudom, Ön mit gondol erről, én, mint LIN-tag, óriási lehetőségeket látok egy mindenki számára elérhető, óriási, rózsaszín üvegbúrában felállított HINta közvagyonná tételében, ingyenes használatában. Úgy véljük, első lépésként, megvalósulhatna az , amit zászlónkra tűztünk, a gondtalan, felszabadító, boldog nevetés.
Okait, khm, jelen világunkban megtalálni, ugyebár, igen… hogy is mondjam, ne-héz-kes. Kissé elbátortalanító… majdnem hiábavaló vállalkozás.
De mi, LIN-ek, ezt nem adjuk fel. Nem, nem jól értette, nem LINkek, kérem. Nagyon komolyan gondoljuk. A nevetés komoly dolog. Szóval kampányunk első ajándéka a köznek, egy LIN – HIN-ta.

Mit gondol az alapálom bevezetésének lehetőségéről?

-  Ön mindent tud rólunk, úgy látom. Az alapálom nálunk alap. Alapálomnak nevezzük azt a különleges állapotot, amikor valaki minden segédeszköz nélkül, úgymint rózsaszín szemüveg, óriáshinta, legális drogok (kávé megengedett), önmagában képes arra, hogy nevessen. Ez kérem, ez kérem különleges képesség. Nem lehetetlen, de nagy akaraterő, kitartó keresési hajlandóság, és hihetetlen kitartás kell hozzá. Ilyen jelöltjeinket külön díjazásban részesítjük. A díjkiosztó ünnepséghez már kölcsönkértük a téli Olimpia dobogóit.

Ön szerint legalizálható a szóviccbűnözés?

- Ha jól sejtem, a  NAFTA párttal felmerült esetleges koalíciós terveinkre kíván így rákérdezni? Igen?

Mi a véleménye az Üveghegy-hatásról?
 - Nevetséges aggodalom.

 Hogy viszonyul a Házi Varázsigehasználók 13. havi füstöléséhez?

-Engedélyeznénk. Ez egy szabad ország. Azonban feltételhez kötnénk a használatát. Minden tizennegyedik hónapban az ilyen füstölőknek el kell játszaniuk a „Ki nevet a végén” című játékot. Ha valaki az út végén is nevet, hát kérem, az már valami. Az, kérem, tud valamit. Az nyugodtan füstöljön.

Megvalósítható az ön által képviselt párt ciklusa alatt, hogy Fantázia is eljusson az űrbe?

- Nem hiszem (nevet), hogy erre bármilyen szükség lenne. Ha ufót kívánok látni, egyszerűen kimegyek az utcára. Vagy belenézek a tükörbe…   (hosszan nevet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése