2017. március 4., szombat

Témabörze pályázat

Drága Olvasó!

Megígértük, hogy 5. születésnapunk alkalmából sok ajándékot osztunk meg veled. Az elmúlt bő egy hónapban hoztunk neked friss és kedvenc verseket, meséket. Élményajándékként interjúinkon keresztül beleshettél a dolgozószobánk ablakán.  
Az ajándékok sora ezzel nem ért véget, sőt!  Most közösen bontjuk ki a legizgalmasabb meglepetést!
  
Mi lesz az?
  
   
Egy pályázat, melyben tiéd lesz a főszerep!
   
Virtuális Gyerekirodalom Birodalmunk főterén témabörzét tartunk, melyre szeretettel hívunk és várunk gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Hozzátok el nekünk mese- vagy verstéma ötleteiteket, s amelyiket legjobban szeretjük mi és olvasóközönségünk tagjai megvalósítjuk!
   
Pályázok! De hogyan?
   
2017. március 25-ig MEGHOSSZABBÍTVA MÁRCIUS 31-IG!!! írd meg nekünk az iro.cimborak@gmail.com e-mail címre, miről olvasnál szívesen mesét, verset.
Lehet ez egy egészen egyszerű dolog, de örömmel fogadunk hajmeresztő témajavaslatokat is.
   
A pályázatba kérjük megadni, honnan pályázol, hány éves vagy.  Egy pályázó maximum 3 témát küldhet be. A tárgyba fontos, hogy azt írd: Témabörze pályázat
  
Beküldés után hogyan tovább?
   
A pályázatok közül az Író Cimborák szerkesztőiből álló zsűri választja ki azt az ötöt, amikre Facebook-oldalunk olvasói szavazhatnak. A legtöbb kedvelést elérő kívánság lesz a győztes, de nem csak az első helyezett kap ajándékot!
   
Beküldés: 2017. március 25. 23.59-ig
Zsűrizés: 2017. március 26 és március 31.
Szavazás: 2017. április 1. és 14. között
Eredményhirdetés: 2017. április 16-án a Facebookon
   
Mit nyerek?
   
Ha a zsűri kiválasztja témádat az 5 legizgalmasabb közé és a Facebook szavazatokból is tiéd a legtöbb, akkor:
   
• Az általad javasolt téma lesz a következő hónapok vezérfonala, így írunk neked egy komplett kötetnyi mesét és verset, melyet az Író Cimborák blogján olvashatsz majd.
• Kapsz egy könyvcsomagot, amit az Író Cimborák már megjelent műveiből állítunk össze. Ha szeretnéd, dedikáljuk is neked!
   
Ha nem te leszel az első, akkor se szomorkodj! A Facebookon a 2. és a 3. legtöbb szavazatot kapó téma beküldőinek nyereménye:
• Témádat pókasszisztenseink beleszövik majd a mesefolyamba
• Ajándékkönyvvel jutalmazunk, melyet, ha szeretnéd, dedikálunk neked.
   
És még mindig nincs vége!
   
Minden téma beküldőt meghívunk a pályázatból születő írások bemutatójára, melyen élőben találkozhattok az Író Cimborákkal, vagyis élő, mozgó, beszélő, s gyakran igen mókás írókkal és költőkkel. Egy remek délutánt töltünk majd el együtt egy meglepetés helyszínen!
Szóval, ötletelésre fel! Várjuk a témákat!
   
Író Cimborák




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése