2018. március 29., csütörtök

NAFTA - A PROGRAM!!!!


 A Népi Alternatív Frakció a Tiszta Álomvilágért programja – 7 pontban
1. Az Álomvilág az Álmodóké! Fantázia birodalmában nincs helye az ötlettelen tucatgondolatok gondolóinak! Adjuk vissza országunkat (sőt, Országunkat!) az eredeti, ősi hagyományokban gyökerező történeteknek és szereplőknek!
2. Csak Tiszta Forrásból! Fantáziát elöntötték a Képzeleten Kívüli Kreatúrák. Söpörjük ki őket, hogy ismét kristálytisztán gyöngyözhessen a mesefolyam!
3. Hagyományos Hősöket! Le a farmernadrágos tudós királylányokkal, a barátságos sárkányokkal és a jóságos boszorkákkal!
4. A Jó legyen Jó, a Gonosz Gonosz! Ne mérgezzük világunkat árnyalt szereplőkkel! Csak akkor győzheti le a Világos a Sötétet, ha pontosan elkülönülnek egymástól!
5. Szép meséket szép szavakkal! Száműzzük a szlenget, a durvaságot, a pongyola csacsogást! Helyezzük újra jogos helyükre az elüldözött jelzőket! A házikó legyen újra kicsinyke, a leány szépséges, a paripa tüzes!
6. Vissza a tanulsággal! Hívjuk vissza Birodalmunkba a száműzött Tanulság Testvériséget! Legyenek a mesék újra a gyermekek épülésére, erkölcsük, ízlésük és magaviseletük javulására!
7. Boldog véget mindenkinek! Elég a kétértelmű befejezésekből, az álságosan nyitva hagyott történetekből. Világra szóló lakodalmat minden mese végére!

Szavazz ránk, és Fantázia újra a régi lesz!!!

A NAFTA miniszterelnökjelöltjei: A Vasorrú bába és a Tündérkeresztanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése