2017. január 14., szombat

Levél a sarokból



Bódi Kati pókja

Kedves Író Cimborák!

Látunk ám benneteket. A számítógépetek, a papírlapok fölött görnyedve. Lázasan szervezkedve, alkotva. Eléggé szeretjük ezt az állapotot, mert közben teliszőhetjük a lakásotokat a hálóinkkal. Ráadásul azzal sem foglalkoztok, hogy lecsapjátok a muslincákat. Lusta gazda + nagyobb háló = jóllakás. Ebben a téli zimankóban ez az egyetlen esély a túlélésre.
Ha már ilyen jófejek vagytok, hadd emlékeztessünk benneteket: elfelejtettétek megosztani az olvasókkal, mi lesz a jubileumi hónapok témája. Ja, hogy nincs időtök ilyenekkel vacakolni? Akkor eláruljuk mi, jó?
Szülinapi meséket és verseket szőtök majd egy kislányról, Rimkóci Boriról. Minden mese ugyanúgy kezdődik majd, ahogy a pókhálónk is, egy apró, finom kis szállal. Ezt szövi ki így, ki úgy.
Aztán interjúkat is közöltök majd, megszólalnak régi és új tagjai a közösségnek, betűvetők és képírók, szerkesztők, barátok, könyvtárosok. A facebook oldalon is jelen lesztek, ott kedves, régi bejegyzéseket fogtok megosztani, meg valami játék is jár a fejetekben. Ha titokban akarjátok mindezt tartani, akkor tessék csak, nem kotyogunk bele, de ha mégsem, akkor lőjétek ki ezt a levelet a blogra.

Szeretettel:

A sarki pókok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése