2018. április 22., vasárnap

ITT A VÉGE...

Fantázia polgárai, Barátaim, figyeljetek!

Az elmúlt hetekben Fantázia közéletét is sorsfordító kérdések foglalkoztatták. Kolbászkerítés vagy Boldog Befejezés? Ki nyerje el a felekirályságot (egyáltalán, legyen-e fele királyság), és kit tegyünk sütőlapátra?

Sokan elmondtátok véleményeteket, és a kampány finisében sokak nyilvánították ki szavazatukkal akaratukat. Választási Bizottságunk az elkövetkezendőkben azon fog dolgozni, hogy mindenki elnyerje méltó jutalmát (esetleg...)

A szerkesztőknek, Kertész Edinának és Mészöly Áginak már csupán annyi a dolga, hogy megköszönje a Cimborák áldozatos munkáját.

A HNVEL kampányát Miklya Zsolt vezette, arculatát Pap Kata tervezte, Miklya Emese és Jászberényi Kristóf pedig egy plakáttal járult hozzá a megjelenéshez.

Miklya-Luzsányi Mónika a Fantázialények Jogainak Egyetemes Nyilatkozatát alkotta meg.

A LIN logóját Bódi Kati tervezte, programját Széchey Rita alkotta meg.

A MiMe szellemi atyja és vezére, Egykő Albert magyar hangja Németh Eszter volt.

A PAMM udvari festője, Bódi Kati és írnoka, Smelka Sanyi legjobb tudásuk szerint szolgálták az Uralkodó érdekeit.

Dudás Győző fantasztikus képanyaggal segítette a NAFTA, azaz a Tündérkeresztanya és a Vasorrú Bába munkáját a kampányidőszak során.

Köszönjük mindenkinek a kért és kéretlen segítséget, a hozzászólásokat, véleményeket, és reméljük, hogy Fantáziában továbbra sem sérülnek a gondolat-, és képzeletszabadság alapvető feltételei.

Mindenkinek szép, vidám nyarat kíván:
Kertész Edina és Mészöly Ági


(Éljen a NATFA!!!)
(A MiME trollja fejcsóválva néz maga elé.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése