2018. január 28., vasárnap

Mi a szösz...?!





Sziasztok.

Tegnap születésnapi buliba mentem. Sétáltam az ünnepelthez, a vállamat húzta a táskámban lapuló ajándék. Közben eszembe jutott egy csomó szép pillanat az Író Cimborák ötödik születésnapjáról. Emlékeztek még arra a rengeteg ötletre, amit a témabörze pályázatunkra írtatok? Mert nekünk azóta is a fejünkben motoszkálnak ezek a gondolatok, és arra gondoltunk, a hatodik szülinapunk környékén meglepünk Benneteket valamivel.

Szövetkeztünk Levente Dorkával, a Miaszösz játékok alkotójával, és vele közösen indítjuk most útjára Miaszösz című programunkat. A Cimborák kiválasztották a kedvenc címeiket a beküldött ötletek közül, és verseket, meséket írtak hozzájuk, Dorka pedig megalkotta Nektek a főszereplőt. Kövessétek a blogot és a www.miaszosz.hu oldalt, és figyeljétek, hogyan elevenednek meg az ötleteitek, hogyan mesélünk Nektek arról, amiről Ti szeretnétek!

A kiválasztott ötletek beküldői személyesen is átvehetik a textilfigurát április 20-án, a Kis Könyves Éj keretében Budapesten, a Két Egér könyvesboltban, ahol nagy cimboratalálkozót és meseolvasást tartunk. Gyertek, találkozzunk, meséljünk együtt!

Szeretettel az Író Cimborák és Levente Dorka nevében is,

Majoros Nóra
szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése